30 Jaar Scouts Meerdaal - 27 April

Jubileumfeest: 30 Jaar Scouts Meerdaal Haasrode!

Op zaterdag 27 april 2024 nodigen we je uit om samen met ons het 30-jarig jubileum van Scouts Meerdaal Haasrode te vieren!

Wat staat er zoal op de planning?

De dag begint met hartverwarmende kinderanimatie en een gezellig samenzijn met hapjes en drankjes voor jong en oud.

Verlies jezelf in de tijd tijdens een bezoek aan onze tentoonstelling, waar we samen duiken in de prachtige geschiedenis van de scouts met foto's van vroeger. Een reis door de tijd die zeker herinneringen zal oproepen!

In de vroege avond trakteren lokale bands je op live muziek, en we sluiten af met een gratis afterparty waar een DJ de dansvloer laat stralen!

Muzikale line-up (bands TBA):
Stay tuned voor de aankondiging van de fantastische bands die de avond zullen vullen met geweldige muziek!

Eten en Drinken:
Laat je smaakpapillen verwennen met heerlijke hapjes en verfrissende drankjes gedurende de hele dag.

Toegang: Gratis voor iedereen!

Nodig je vrienden, buren en familie uit om samen met ons te genieten van deze speciale dag.

Volg ons Facebook evenement om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!