Dia-avond

Dia – avond

Beste scoutsleden en ouders,

Elk jaar organiseert Scouts Meerdaal Haasrode bij de start van het werkjaar een dia-avond met alle foto's van de kampen die tijdens de voorbije zomer plaatvonden. Op deze dia-avond kan je de heerlijke sfeer van het kamp herbeleven en toffe herinneringen ophalen. De moeite dus voor iedereen! Naar goeie gewoonte worden de fotoreeksen van alle kampen weer verwerkt tot een echte film die je samen met je bubbel aan een gezellig tafeltje kan bewonderen.

Wegens corona ziet de dia-avond er dit jaar wat anders uit. Het wordt georganiseerd op zaterdag 3 oktober in De Roosenberg (en niet in OC Blanden!). Er is een bepaalde maximum capaciteit die we moeten respecteren, daarom vragen we u om u op voorhand in te schrijven via het inschrijvingsstrookje op de site en aan te geven met hoeveel leden van uw bubbel u aanwezig zal zijn (zowel volwassenen als kinderen inbegrepen). Dit alles in het oog van de coronamaatregelen.

Indien er meer inschrijvingen zijn dan de maximumcapaciteit kan er ook een dia-show op vrijdag 2 oktober georganiseerd worden. Voor alles in goede banen te leiden vragen we u daarom om bij het inschrijven ook aan te duiden of u eventueel op vrijdag zou kunnen komen. Inschrijven kan u hier.

Tijdens de avond kan u zoals altijd genieten van een hapje en een drankje. De deuren zullen opengaan om 19u, de show start om 19.30u. De Roosenberg zal worden ingericht met voldoende afstand tussen de verschillende tafeltjes waar u per bubbel aan zit. U wordt ook verzocht om te blijven zitten aan uw tafeltje gedurende de show, onze jin-obers zullen jullie bedienen vanop jullie plaats. Vergeet dus zeker niet je in te schrijven en je mondmasker mee te nemen. Het inschrijvingsstrookje sluit op 26 september. Alvast bedankt voor uw begrip.

We zijn heel blij dat de dia-avond kan doorgaan en zien jullie daar!

Stevige linker,

Scoutsleiding Meerdaal Haasrode

(adres De Roosenberg: Maurits Noëstraat 15, 3050 Oud-Heverlee)