Lid worden

Hallo allemaal,

Hier zijn we dan! Na een super leuke, maar veel te korte vakantie staat eindelijk weer een nieuw scoutsjaar voor de deur! Met de schitterende kampen nog in onze gedachten, is Scouts Meerdaal Haasrode weer helemaal klaar om er opnieuw stevig tegenaan te gaan.

De scouts heeft ondertussen een heel aantal succesvolle jaren achter de rug. Elke week opnieuw staat een gemotiveerde leidingsploeg klaar om de leden een spetterende zondagnamiddag te bezorgen. Er staan onder andere bosspelen, dagtochten, commandovergaderingen en nog veel meer op ons programma.

Onze leden zijn als volgt ingedeeld in zes verschillende leeftijdscategorieën en een akabegroep:

  • Akabe: jongens en meisjes
  • Kapoenen: jongens en meisjes geboren in 2015 en 2016
  • Kabouters: meisjes geboren in 2012, 2013 en 2014
  • Welpen: jongens geboren in 2012, 2013 en 2014
  • Jonggivers: jongens en meisjes geboren in 2009, 2010 en 2011
  • Givers: jongens en meisjes geboren in 2006, 2007 en 2008
  • Jin: jongens en meisjes geboren in 2005

Elke zondagnamiddag openen we de vergaderingen om 14u aan onze scoutslokalen. Voor de Kapoenen, Kabouters en Welpen duren deze tot 17u00; voor de Jonggivers, Givers en Jin tot 17u30, tenzij anders vermeld op het maandprogramma dat terug te vinden is op de takpagina's.

Het inschrijvingsgeld voor een heel scoutsjaar bedraagt voor iedereen €50. Hierin zit een verzekering voor onze leden, het jaarkenteken en een wekelijks een vieruurtje tijdens de vergaderingen.

Dus om kort te zijn:

Heb je zin om je stevig te amuseren, op dagtocht te gaan en je eigen potje te koken, te ravotten in het bos, spanning en avontuur te beleven en op kamp te gaan in de vrije natuur? Aarzel dan niet en kom naar onze eerste activiteit op zondag 25 september 2022 aan onze scoutslokalen (De Betstraat 21). De invulling van deze startdag wordt later nog gecommuniceerd via deze site en onze facebookpagina.

Zoals voorgaande jaren werken wij ook dit jaar met een voorinschrijving voor nieuwe leden. Gedurende het jaar aansluiten kan natuurlijk ook nog.

Inschrijven (enkel voor nieuwe leden, diegenen die reeds lid waren blijven automatisch lid voor het nieuwe scoutsjaar) kan via het onderstaande formulier: